Ervaringen

Krachtwerk - Bij citaat Eigen Kracht

Susan kan zich goed inleven in de situatie. Haar uitleg is helder en ze kan iemand goed motiveren. Bovenal luistert zij goed, wat voor mij erg belangrijk was. Susan neemt de tijd voor de mensen en blijft bescheiden.

kracht

Het geduld en de zachte, zeer menselijke, lieve behandeling  had ik nodig na een vreselijke operatie en het verschrikkelijke nieuws: “Je hebt kanker!” Bij Susan ben je in de beste handen.

stenen

Susan straalt rust uit en neemt alle tijd. Tijdens de behandeling had ik nooit het gevoel dat ze een programma afdraait. Ze is erg professioneel en is eerlijk als ze oefeningen uitprobeert op hun werking.

20120615115151_71_schrijf_kinderboek

Mijn man had veel vertrouwen in Susan. In de beginfase van zijn ziekte was hij erg onzeker door de pijn. Susan luisterde goed naar hem en hielp hem met oefeningen op een positieve manier. Tot het einde toe zocht zij naar mogelijkheden om hem te laten doen wat hij graag deed: schrijven.

moed

De behandeling heeft mij kracht, energie, conditie en vooral goede moed gegeven. Tegen iedereen die twijfelt over behandeling, zeg ik: “Doen!” Als je het niet doet, duurt het veel langer om ‘eruit te komen’.


gal-galblaas-paardenbloem-paardenbloemthee-paardenbloemsap-galontsteking-galblaasontsteking-galproblemen-problemen-ontsteking-voorkomen-pijn-verzachten-genezen-genezing

Susan is kundig en kan zich goed inleven in de patiënt, buiten de behandeling die zij geeft. Ik heb door de behandeling een stuk minder pijn en meer emotionele rust.